Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí.X

Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport 2018

Sant Cugat del Vallès rebé aquest reconeixement de l'European Capitals and Cities of Sport Federation
Compartir
Del 01/01/2018 al 31/12/2018
Sant Cugat del Vallès rebé aquest reconeixement de l'European Capitals and Cities of Sport Federation

UNA CIUTAT QUE VIU I GAUDEIX DE L'ESPORT

Sant Cugat promou i impulsa la pràctica esportiva i el foment d'un estil de vida saludable. És una ciutat privilegiada en un entorn natural, amb espais a l'aire lliure i unes instal·lacions magnífiques per a la pràctica esportiva.

Per això, el nomenament de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport 2018, per part de l'European Capitals and Cities of Sport Federation (ACES Europe), és motiu d'il·lusió al municipi.

Més de 200 activitats

Des del consistori es treballa transversalment per oferir a tota la ciutadania una programació variada, que enriqueixi tots els vessants de l'esport. Perquè esport no és només competició. És educació, és oci i diversió, és salut, és espectacle, és integració... Esport és un estil de vida ètic i saludable: Activitats Ciutat Europea de l'Esport.

Aquest és un dels millors marcs possibles per a la difusió del projecte Ethics4Sports i per a la promoció de l'app EthicsApp, un dels productes resultants del treball conjunt dels socis d'aquest projecte.

 

Partners del projecte
SOBRE EL PROJECTE

Programme: Erasmus+
Key action: Sport
Action type: Support to Collaborative Partnerships
Call: EAC-A04-2014
Project title: Ethics4Sports
Project acronym: E4S
Application Nr:  567220-EPP-1-2015-2-ES-SPO-SCP
Grant agreement Nº:  2015 – 3769 / 001 – 001

Profile in Europeal Comission

SEGUEIX-NOS

           

 

Subscribe to our Newsletter to be informed

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.
Tots els drets reservats - 2016