This site uses own and third party cookies to improve our services by obtaining analytical data on your browsing habits. If you continue to browse, we consider that you accept their use. For more information, click hereX

Second Captain Day, success of participation

El dia 10 de març hem reunit 324 representants, entre capitans i delegats, de setze entitats esportives adherides a la Carta Ètica de SantCugatCreix, en el 2a edició del Dia del Capità al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès.
Condividi
10/03/2017
El dia 10 de març hem reunit 324 representants, entre capitans i delegats, de setze entitats esportives adherides a la Carta Ètica de SantCugatCreix, en el 2a edició del Dia del Capità al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès.

En una jornada participativa dirigida per Albert Casorrán, el nostre psicòleg esportiu, els esportistes barrejats entre clubs i coordinats pels delegats han treballat situacions per millorar la transmissió i entendre la importància dels valors en l'esport.

La novetat enguany ha estat l'especial atenció de la jornada en els 4 punts del decàleg de la Carta Ètica dedicats al Respecte, donat que el treball de camp i el sistema de registres emprat durant la temporada ens indica que és aquí on hem de dedicar atenció dins del teixit esportiu d'esportistes de la nostra ciutat.

L'acte va comptar amb la presentació d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'ajuntament de Sant Cugat, i d'Albert Salarich, president de SantCugatCreix. També hi van assistir Albert Mendoza, cap de relacions institucionals del CAR Sant Cugat i presidents/-es i directius dels clubs assistents.

Les entitats assistents a la trobada són les següents: Rugby Sant Cugat, DSV Volei Sant Cugat, PHC SC, Junior FC, Mirasol Baco FC, Gimnàstica Rítmica SC, UESC, Paidos, Handbol SC, C Muntanyenc SC, Qbasquet SC, FS Sant Cugat, C. Artística SC, C Sincro SC, Escola Balls Saló SC i Oficina Municipal d'Esports per a Tothom.

La Jornada, molt més multitudinària que l'any passat, ha pogut obtenir a través del conveni amb Caixa Bank 1 € solidari per participant. Així, cada club incrementarà amb els seus participants l'import que rebrà la ONG PREAD de Sant Cugat, dedicada a la prevenció de la ansietat i la depressió.

i partner del progetto
SUL PROGETTO

Programme: Erasmus+
Key action: Sport
Action type: Support to Collaborative Partnerships
Call: EAC-A04-2014
Project title: Ethics4Sports
Project acronym: E4S
Application Nr:  567220-EPP-1-2015-2-ES-SPO-SCP
Grant agreement Nº:  2015 – 3769 / 001 – 001

Profile in Europeal Comission

SEGUICI

           

 

Subscribe to our Newsletter to be informed

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.
Tutti i diritti riservati - 2016