This site uses own and third party cookies to improve our services by obtaining analytical data on your browsing habits. If you continue to browse, we consider that you accept their use. For more information, click hereX

Solidarity tool

El programa Carta Ètica E4S a Sant Cugat esdevé eina solidària
Share
Wednesday 08/03/2017
El programa Carta Ètica E4S a Sant Cugat esdevé eina solidària

El dia 8 de març de 2017 hem presentat l'acord entre les tres entitats Obra Social La Caixa, PREAD i SantCugatCreix, a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb la Sra. Susanna Pellicer (Tinenta d'Alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge), el Sr. Eloi Rovira (Regidor d'Esports i Joventut), el Sr. Xavier Lao (representant de l'Obra Social La Caixa) i el Sr. Toni Santander (Director de l'ONG local PREAD).

SantCugatCreix impulsa un sistema formatiu d'ètica aplicada a l'esport, que abasta prop de 9.000 esportistes i 500 tècnics de 16 institucions i entitats esportives de la nostra ciutat. Tot això, dins d'un programa pioner del projecte europeu Ethics4Sports (E4S) que lidera l'Ajuntament de Sant Cugat i que està co-finançat pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea. 

PREAD, Premi Ciutat de Sant Cugat 2016, és un projecte innovador per tractar la prevenció de l'ansietat i la depressió. Amb aquest acord es converteix en entitat pionera per vincular Esport, Ètica i Solidaritat. 

La col·laboració de l'àrea de Benestar i Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat ha estat clau per a seleccionar a PREAD com a beneficiària del projecte solidari que vol convertir el treball i la participació de pares i entrenadors de cada club en recursos solidaris per al tractament de l'ansietat i la depressió.

Amb la voluntat d'incentivar la participació, cada registre de qualsevol de les entitats adherides a l'E4S fet per un entrenador/a o pare/mare a través de les eines de participació o app del projecte a Sant Cugat es convertirà en 1 euro que anirà a parar a aquesta ONG de la nostra ciutat.

Gràcies a l'Obra Social La Caixa: podeu seguir la participació de les entitats a través de l'Observatori, al lloc web sancugatcreix.cat (http://www.santcugatcreix.cat/ca/Observatori-E4S-Sant-Cugat).

Per a nosaltres representa un incentiu potent el fet que aquesta feina formativa dirigida als esportistes de 5 a 18 anys, a més de servir directament als clubs, serveix també com a eina solidària, atès que cada club haurà convertit el seu esforç en aportació a aquesta ONG. Així, l'Obra Social La Caixa lliurarà a PREAD el taló corresponent de part de cada club que participa en el programa durant l'acte de cloenda d'E4S al final de la temporada. 

Volem manifestar el nostre agraïment a la Obra Social La Caixa per apostar per aquest projecte transversal entre entitats tant diverses de la nostra ciutat.

Project partners
ABOUT THE PROJECT

Programme: Erasmus+
Key action: Sport
Action type: Support to Collaborative Partnerships
Call: EAC-A04-2014
Project title: Ethics4Sports
Project acronym: E4S
Application Nr:  567220-EPP-1-2015-2-ES-SPO-SCP
Grant agreement Nº:  2015 – 3769 / 001 – 001

Profile in Europeal Comission

FOLLOW US

           

 

Subscribe to our Newsletter to be informed

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.
All rights reserved - 2016